Våra älskade djur

Jag älskar djur och har själv en hund, mellanpudeln Ruffi. Det som är så fantastiskt är att man också kan hjälpa djur med denna utrustning. Djuren svarar ofta väldigt bra och snabbt på en frekvensbalansering. De har inte lika många lager av blockeringar som vi männsikor kan ha. Samtidigt tar de ofta på sig saker som vi hussar och mattar går och bär på, så det kan finnas mer att balansera än bara deras egna obalanser.


Om du inte kommer tillrätta med ett problem som din hund eller katt har, så är du välkommen till mig. Just nu jobbar jag med djur på distans. Ja det går alldeles utmärkt!


Då denna utrustning jobbar med frekvenser så kan man också ge djuret en balansering på distans. Detta känns lite märkligt för många, men det fungerar ungefär som en mobiltelefon. Den sänder och mottager med frekvenser utan sladdar. Även det är lite svårt att förstå att det fungerar, men pratar gör vi och nu för tiden ser vi till och med varandra i våra mobiler.

Det jag behöver av dig är en liten tuss med hår som du skickar i ett kuvert, ett digitalt ganska nytaget foto, djurets födelsedatum och födelseort. När du bokar en djurbalansering får du instruktioner om hur det går till.

Vi fick tillbaka
vår glada

kärlekskrabat!

 

"Vår hund Harry fick plötsligt extrem smärta, vi hade ingen möjlighet att härleda var smärtan kom ifrån och han rörde sig så pass bra att vi kunde konstatera att det inte var ett benbrott.

 

Vi besökte veterinär men dom fann inget och ville röntga för många tusenlappar.

 

Efter ett par dagar med smärtstillande och antiinflammatoriskt kunde vi konstatera att smärtan kom från höger bog.

Han var fortfarande låg, ledsen, sov mkt, och sökte inte kontakt.

 

Vi sökte upp Ulrika och kunde få en tid att behandla Harry på.

 

Efter 1a besöket var han lite gladare och mer rörlig. Efter 2a sessionen på distans hade vi fått vår glada, rörliga, nyfikna hund med den kontaktsökande blicken tillbaka.

 

Ulrika berättade att maskinen själv hade funnit områden runt höger bog och en del annat.

Frekvensmaskinen som Ulrika använder jobbar på energinivå på flera olika plan och man kan även ställa enkla JA- och NEJ-frågor. Under första sessionen svarade han JA på frågorna om han är ledsen och om han har ont, vilket man tydligt såg på honom. Under 2:a sessionen 4 dgr senare svarade han positivt på om han var glad och smärtfri vilket även det syntes utåt.

 

Jag har även tidigare använt mig av frekvensmedicin till mig själv och min förra häst som hade inflammerade tarmar, med goda resultat.

Vi är glada att vi har Ulrika tillgänglig. Hon har även hjälpt våra ungdomar med migrän och nedstämdhet."

 

Tacksam Susann